Въпроси относно пазаруването

За да пуснете поръчка в сайта sweetprint.bg е нужно да минете през следните стъпки:

  • първо трябва да напълните количката за пазаруване с желаните продукти. Преди да добавите продукт към кошницата трябва да посочите вида хартия за печат.
  • след приключване на селекцията се натиска бутона Поръчка от изкачащия прозорец на кошницата за пазаруване. Този прозорец се появява при позициониране на курсора на мишката върху иконката в горния ляв ъгъл, изобразяваща чанта за пазаруване.
  • Попълват се всички задължителни полета във формуляра за финализиране на поръчката и се натиска бутона Поръчка

Всички продукти с възможност за редактиране са включени в определени категории за тематични шаблони. Какви са възможностите за дизайн можете да прочетете в секция Помощ в горното меню

Всички готови шаблони за печат са поместени в стандартните размери на един лист А4 /21 х 29.7 см/ като печатната площ е 20 х 28 см.

Когато маркирате изображението, размерите се показват на един панел над изображението.

Можете ако имате направен профил в сайта. Просто трябва да влезете в историята на Вашите поръчки, да отворите съответната поръчка и да натиснете бутона Поръчай пак.

Транспорт и плащане

Ако поръчката е заявена до 14.00 часа, тя се изпраща на същия ден. При липса на форсмажорни обстоятелства и ако куриерите не са свръхнатоварени, пратките се доставят в рамките на следващия работен ден в повечето градове и селища. Доставките са съобразени с графика на доставки на фирма Спиди АД, който може да проверите >>тук<<.

Всички разпечатки са опаковани в запечатани целофанови или полиетиленови пликчета, одобрени за контакт с храни. По наша преценка с оглед на климатичните условия някои разпечатки се опаковат допълнително в алуминиеви пликове, които имат изолиращи качества. Това се прави с цел запазване на разпечатките при влажно или студено време.

Можете. Моля изберете съответния вид плащане при финализиране на поръчката.

Всички поръчки, които са маркирани като начин на плащане – банков път, се изпълняват след получено плащане.

След изпращане на пратката, на имейла си ще получите информация с проследяващ номер.