Запазване на изображения

Изключително полезна функция е запазването на изображенията. Когато започнете да конфигурирате изображения, но нямате необходимото време да ги довършите, можете да ги запазите. По-късно можете повторно да заредите конфигурацията, която сте запазили по-рано.

Внимание

Внимание!!! Запазването на изображенията става на локалния компютър. Ако изтриете кеш паметта на браузъра, ще загубите запазените изображения. Не се препоръчва запазването на изображенията за дълъг период от време!